hirdetés
hirdetés

Kijelölték a cannes-i Design és Cyber zsűri elnökeit

2009-01-30
A Team Créatif márkadizájncég ügyvezetője irányítja majd a cannes-i Design zsűri munkáját, míg a Cyber kategória zsűrijét az AKQA digitális ügynökség amerikai kreatívigazgatója Lars Bastholm vezeti.

Újabb két kategória zsűrielnökét jelentették be a 2009-es Cannes Lions reklámfesztivál előtt. A Design mezőny zsűrijét Sylvia Vitale Rotta, a párizsi székhelyű Team Créatif ügyvezetője irányítja.

Az 1986-ban alapított márkaügynökség fogyasztói márkák tervezésében és aktivitásuk lebonyolításában utazik, beleértve a csomagolást és a webes jelenlét gondozását is. A zsűrielnök tavaly a cannes-i zsűri tagja és a stockholmi Eurobest hasonló kategóriájának vezető bírája volt.

A Cyber kategória zsűrijét az AKQA digitális ügynökség észak-amerikai társ-kreatívigazgatója, Lars Bastholm vezeti majd. A szakember legutóbb 2001-ben volt zsűritag Cannes-ban, pályázóként eddig három Grand Prix-t nyert.

Az idei fesztivált június 21. és 27. között tartják, korábban az outdoor és a rádió kategória zsűrielnökét nevezték meg.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés