hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kivásárolták Levendeléket a Szonda Ipsos-ból

Eladta 49 százalékos részesedését a Szonda Ipsos négy magyar tulajdonosa a francia többségi társtulaj Ipsos S.A.-nak. A továbbiakban új néven és zárt részvénytársaságként működnek.
hirdetés

Augusztus végén várhatóan Ipsos Média-, Reklám-, Piac és Véleménykutató Zrt.-re változik a Szonda Ipsos neve, miután Levendel Ádám, Gábos Zsuzsa, Mácsai Tamás és Sterk Péter eladták 49 százalékos részesedésüket az eddigi 51 százalékos társtulajdonos francia Ipsos S.A.-nak.

A magyarországi leányvállalat igazgatóságának elnökei Levendel Ádám és Sterk Péter lesznek. Az igazgatóságban helyett kapott még a Közép- és Kelet-Európa, Közel-Kelet és Afrika (CEMEEA) régió igazgatója Shane Farrell, az európai elnök-vezérigazgató Pierre leManh és Carlos Harding,  az Ipsos Csoport vezetője is. Gulyás János megtartotta vezérigazgatói pozícióját.

Az új társasági forma a sajtóközlemény szerint jobban alkalmazkodik az Ipsos Csoport működéséhez, amelyben a különböző típusú kutatási tevékenységeket önálló üzletágakba szervezik, s amelyek tevékenységét, valamint stratégiáját az igazgatóság alakítja ki. A cég közleménye szerint az egyes üzletágak mára már Magyarországon is olyan méretűre nőttek, s fejlődésük 2009-ben, a válság ellenére is töretlen, hogy indokolt a társasági forma megváltoztatása.

(forrás: Kreatív Online, HVG)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés