hirdetés
hirdetés
hirdetés

Komolyan átalakul pénteken az Iwiw

Csütörtökről péntekre virradó éjjel komoly átállás várható az Iwiw életében. A site 12 órára leáll és pénteken egy kívül-belül megújult közösségi oldal várja majd a felhasználókat.

hirdetés

Átalakul az Iwiw, a jelenleg legnagyobb felhasználószámú hazai közösségi oldal. Csütörtök éjfélkor megkezdődik az átállás, 12 órán át a Mikulásgyárat fogják reklámozni az Iwiw-en, ameddig el nem indul az új oldal.

Az oldal ugyan külsőleg is megújul, de az átalakulás nem csak redizájnt takar. Egy éves munka eredménye a mostani megújulás – mondta Kovács Gergely, az Origo Iwiw csapatának vezetője. A készítők meg akarják tartani az elmúlt évek fejlesztéseit, emellett több jelentős átalakulás várható.

A jövőben az Iwiw keresője a Google-hoz hasonlóan már beírás közben kidobja majd az eredményeket. További terv, hogy januártól nyitottabbá váljon az oldal, vagyis kívülről is kereshető lesz az Iwiw, a profilok bekerülnek a keresők találatai köze is (de lesz majd olyan beállítás, hogy ne legyen publikus a profil). Ettől értelemszerűen forgalomnövekedést várnak az Iwiw-et birtokló Origónál.

Természetesen a fejlesztők szándékai között szerepel a bevételek növelése is, így például az Iwiw aprót át akarjak alakítani egyfajta online piactérré, továbbá gyorsabb lesz a reklámok betöltődésének az ideje, viszont kevesebb a banner. Ellenben demográfia és kulcsszó alapján lehet majd hirdetést elhelyezni (viselkedés alapján nem lehet targetálni, ennek jogi akadályai vannak).

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés