hirdetés
hirdetés
hirdetés

MMSZ - Iglódi-Csató Judit az elnökségben

Új taggal bővült a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) elnöksége: a testület tagjai közé választotta Iglódi-Csató Juditot, a Magyar Nemzeti Bank kommunikációs igazgatóját, szóvivőjét.
hirdetés
Iglódi-Csató Judit új feladatával kapcsolatban kiemelte: a 21. század kommunikációs környezete olyan kihívások elé állítja a szakmát és a szakmai szervezeteket, ahol még inkább szükség van a tudatos és markáns véleményformálásra, független szakmai álláspontok aktív képviseletére.

„Hiszek abban, hogy a kommunikációs szakma különböző területein dolgozó, de azonos elvek mentén együttműködő szakértők a szövetséget olyan módon tudják megújítani, ami által az MMSZ a szakmában dolgozók számára egy meghatározó viszonyítási pont lesz” – mondta a szakember.

Mint arról már beszámoltunk az MMSZ októberben úgy döntött, négy új szakembert kér fel, hogy csatlakozzon a szövetség elnökségéhez. A felkérést először Kozák Ákos, a Gfk Hungária ügyvezetője, majd Iglódi-Csató Judit fogadta el.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás