hirdetés
hirdetés
hirdetés

MR - változások

A Bartók Rádió után a Magyar Rádió (MR) másik két adója is struktúrát vált. Az Index szerint a Petőfi könnyűzenei adóként debütál június 1-jén, míg a Kossuth két lépésben újul meg, ennek egyik eleme, hogy a Krónika fél hatra kerül, hogy ne ütközzön a televíziós hírműsorokkal.
hirdetés
A Bartók Rádió megújulása után júniusban a Kossuth és a Petőfi struktúrája is megváltozik. A Kossuth két lépésben újul meg, június 4-től a kora reggeltől délig, valamint a délután négytől kora estig terjedő sávok adásai változnak meg, este hatról pedig fél órával előbbre kerül az Esti Krónika immár Krónika néven. A többi sávban várhatóan ősszel újul meg a nemzeti főadó.

A Petőfi Rádió célközönségét 18-39 év közöttiek alkotják, számukra nonstop zenét kínál június 1-jétől az adó, amely így könnyűzenei csatornává válik.

A Kreatív Online beszámolt arról, hogy a Bartók Rádió május elején indult megújult struktúrával és könnyedebb, dinamikusabb hangvétellel.
(forrás: Kreatív Online, Index)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés