hirdetés
hirdetés
hirdetés

MTV - letiltja a kézilabdadöntőket

A Magyar Kupa-döntő brutális jelenetei miatt a Magyar Televízió (MTV) nem közvetíti a férfi kézilabda-bajnokság döntőit – jelentette be Schulek Csaba, a köztévé sportfőszerkesztője.
hirdetés
„Elfogadhatatlanok a kézilabdában elharapódzott sportszerűtlen megnyilvánulások, és annak is véget kell vetni, hogy az erőszakos játéknak nincs következménye. A közszolgálati MTV a maga részéről levonta a konzekvenciát: nem ad teret sport helyett brutalitásnak a képernyőn" – indokolta Schulek Csaba sportfőszerkesztő, hogy az előzetes tervekkel ellentétben miért nem közvetíti a csatorna a férfi kézilabda-bajnokság döntőit.

A sportfőszerkesztő szerint az M1-en közvetített Magyar Kupadöntő április 20-i Szeged-Veszprém meccse „nem volt méltó sem a kézilabda, sem a magyar sport, sem a Magyar Televízió értékrendjéhez", és „a vezető nemzeti közszolgálati tévé nem asszisztálhat a sport megbecstelenítéséhez".

Sporttudósítások szerint a főleg külföldi játékosokkal felálló két csapat közti kupadöntőn ütésekkel és letaglózásokkal teli „érthetetlen mészárlás" folyt a pályán. A kupát egyébként a szegedi csapat nyerte.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés