hirdetés
hirdetés

NetAktív - kinevezések

2007-07-04
A NetAktív Kommunikációs Ügynökség kinevezte a nemrég megalakult egészségügyi divízió vezetőjét. A részleg már megkapta első megbízását, az Elég! - Nők a Dohányfüstmentes életért program pr-jét intézi.
A Kreatív Online arról már beszámolt, hogy az ügynökséghez kapcsolódóan, de önálló szereplőként májusban megalakult a NetAktív Health egészségügyi kommunikációra szakosodott divízió. A részleget Pethes Zsuzsa vezeti, aki a VMKomm-nál kommunikációs tanácsadó volt korábban, de dolgozott a Skála marketingvezetőjeként, a McCann Erickson ügyfélkapcsolati menedzsereként, valamint a Publicis ügyfélkapcsolati igazgatója is volt. Pethes Zsuzsa jelenlegi feladata a health divízió felépítése és működtetése. A NetAktív Health már megkapta első megbízását, az Elég! - Nők a Dohányfüstmentes életért program megvalósítására.

Új pozícióban dolgozik tovább Siket Lóránt korábbi ügyfélkapcsolati menedzser, aki vezető ügyfélkapcsolati menedzser lett. A pozíciót most hozta létre az ügynökség.  Nevéhez többek között olyan márkákon végzett kommunikációs munkák fűződnek, mint a Coca-Cola, a K&H, a Twinings és a Coloplast.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés