hirdetés
hirdetés

Polgár Zsolt távozik a Sylvától

2010-12-08

Kreatívigazgató érkezett a Createam cégcsoporthoz Polgár Zsolt személyében. A kreatívszínvonal növelése mellett a versenyeken való sikeres szereplés is az új célok között van. Polgár utódját házon belül nevezi ki a Sylva.

Kreatívigazgatóval erősített a Createam cégcsoport Polgár Zsolt személyében, aki januártól csatlakozik az ügynökséghez. Az újonnan létesült pozíció a Createam Conceptben, azaz a Createam csoport kreatívtervezéssel, -gyártással és marketingstratégiai tanácsadással foglalkozó, 17 kreatívot foglalkoztató cégrészében a korábbi megosztott szakmai vezetési rendszert váltja fel, amelyet eddig art direktorok töltöttek be.

A személyi döntés hátterében stratégiaváltás áll. A Createam csoport a kiemelt btl-fókusz után nyitni kíván a csatornafüggetlen, integrált kreatívmegoldások felé, de nem csak imázsépítési céllal, hanem márkaépítési taktikai és stratégiai eszközökkel, erőteljes értékesítés-támogatási fókusszal, továbbra is kevésbé médiafókuszú megoldásokkal, elsősorban már meglévő ügyfélköre számára erősítve a szolgáltatások színvonalát.

Polgár Zsolt
Polgár Zsolt

Polgár Zsolt a Sylva kreatívigazgatói székét hagyja ott a megbízásért, korábban pedig a Y&R Csoport kreatívigazgatójaként tevékenykedett, így több mint egy évtizede tölt be vezető kreatívpozíciókat, atl és btl tapasztalatokkal egyaránt rendelkezik.

„Ma már nem elég elmondani magunkról, hogy minden kommunikációs feladatot megoldunk. A Createam nemcsak beszél erről, hanem egy kompetens szakembergárdával felvértezve meg is felel az új kihívásoknak, hiszen több olyan stratégiai kreatív megbízást elnyert, mint például a Telenor márkaváltás. Meglátásom szerint mind az ügynökségben, mind a kreatívcsapatban jelentős további energiák rejlenek, azon leszek, hogy ügyfeleinknek a leginnovatívabb kreatívmegoldásokat nyújtsuk, s hogy rövid időn belül a legjobb és versenyeken is legeredményesebb kreatívügynökségek között szerepeljen a Createam” – összegezte gondolatait a váltás kapcsán Polgár Zsolt.

A Sylvánál már vannak elképzelések Polgár utódlására. Posztját Egyed Tamás fogja átvenni, aki az ügynökség alapítója és korábban art direktorként is segítette a céget.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés