hirdetés
hirdetés

Reneszánsz Programiroda - lemondott a vezetője

2008-02-20
Váratlanul lemondott a Reneszánsz évadot irányító programiroda vezetője. Thuróczy Zoltán családi okokkal magyarázta távozását – írja az Index. Mint ismert, az idén zajló négymilliárd forintos programsorozat koordinálásra létrejött iroda a Hungarofest Kht-n belül működik.
A Hungarofest vezetését meglepte Thuróczy Zoltán irodavezető távozása, aki családi okokra hivatkozva mondott fel.

A rendezvényszervezéssel foglalkozó Hungarofesten belül létrejött Reneszánsz Programiroda élére Hiller István kulturális miniszter tavaly nevezte ki Thuróczy Zoltánt. A szakember feladata a januárban indult évad koordinálása volt.

Távozása után a programsorozatért átmenetileg Rubovszky Rita, a Hungarofest februárban kinevezett vezetője felel.

Rubovszky Rita cáfolta, hogy Thuróczy Zoltán a szervezésben mutatkozó hiányosságok miatt kényszerült távozásra. Az igazgató szerint a leköszönt vezető lelkiismeretesen végezte munkáját, de nem volt tapasztalata a szervezésben, és nehezen bírta a feladattal járó stresszt.

A programiroda jelenleg vezetőt keres a megüresedett vezetői posztra.

Mint arról a Kreatív Online beszámolt, a Reneszánsz Programiroda tavaly ősszel indította el a 2008-as Reneszánsz év felvezető kampányait. A programiroda tender kiírása nélkül négy kreatívügynökséget bízott meg: a Sensation felelős a rendezvényszervezési feladatokért, a program logóját és arculatát a Mátai és Végh Kreatív Műhely, a kapcsolódó, reneszánsz témájú flashjátékot tartalmazó honlapot a Mimóza készítette, a gerilla-megmozdulásokat pedig a NetAktív szervezte.
(forrás: Kreatív Online, Index)
hirdetés
hirdetés