hirdetés
hirdetés
hirdetés

Személyi és strukturális változások az Arcusnál

Végvári Imre, az Arcus Interactive Group társtulajdonos-alapítója átvette a cégcsoport vezetését Szilágyi Pétertől. Előrelépésével új cégstruktúrát és vezetőségi csapatot alakított ki.
hirdetés

A korábban kreatívként és kommunikációs igazgatóként az Arcusnál dolgozó Végvári Imre átvette a cégcsoport vezérigazgatói posztját Szilágyi Pétertől. A társtulajdonos-alapító Végvári előrelépésével strukturális és személyi változások is történtek.

Végvári Imre
Végvári Imre
Az új vezérigazgató a gazdasági válság következtében átalakulóban lévő piaci és ügyféligényeknek megfelelően alakítja át a cég felépítését.

Új szervezeti egységként hozták létre az Arcus ID-t, amely egyszerre felel stratégiai és kreatív koncepciókért. Tagjai projektenként változhatnak, az ügyfélkihívásnak legmegfelelőbb külső és belső szakembereket gyűjti egybe az adott feladatokra. Az Arcus ID kialakítója és vezetője Bujtás Attila, a cég stratégiai- és kreatívigazgatója.

A vállalaton belüli másik strukturális változás, hogy a média és keresőmarketing szakterületek szorosabban fognak együttműködni. A csoport vezetőjének Grégász Zsoltot nevezték ki, aki alá az Ihász Ingrid és Koronics Krisztián vezette Arcus Media, és a Vándor Eszter vezette Arcus Search tartozik majd. Az átalakítás célja itt is a hatékonyság növelése volt.

A cégcsoporttól távozó vezérigazgató, Szilágyi Péter más típusú projektekkel foglalkozik a jövőben.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás