hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tizenhárom elnökjelölt az MTV-nél?

Médiaértesülések szerint tizenhárom pályázat érkezett be a Magyar Televízió (MTV) elnöki posztjára – írja a Világgazdaság. A jelöltek között van például Baló György műsorvezető, Szinetár Miklós rendező, Kert Attila hírigazgató és Rudi Zoltán korábbi elnök.
hirdetés

A lap a Népszabadságra és az MTI-re hivatkozva arról számol be, hogy tizenhárman pályáznak az MTV elnökségéért.

A kuratóriumi elnökség június elején tette közzé újabb, sorrendben harmadik pályázatát az elnöki posztra, miután pár nappal korábban nem sikerült jelöltet állítani. A procedúra október 14-ig zárul le: addig vagy betöltik a tisztséget, vagy új pályázatot írnak ki arra, ellenkező esetben a kuratóriumi elnökség megbízatása megszűnik, tagjai pedig nem jelölhetők a következő testületbe.

Lapértesülések arról szólnak, hogy tizenhárom elnökaspiráns van, a jelöltek között van: Baló György, Szinetár Miklós, Kert Attila hírigazgató, Rudi Zoltán korábbi elnök, az előző körben is indult Havasi János és Székely Ferenc, Zelles Sándor, a Kincstári Vagyoni Igazgatóság korábbi vezetője, Marcsa Attila egyetemi oktató, a szombathelyi körzeti stúdiót vezető Dobrányi Tamás, Feki László és Komlós András rádiós.

A pályázati csomagokat megvásárlók közül – az első értesülések szerint – meggondolta magát Medveczky Balázs ügyvezető-alelnök, Kósa-Somogyi György, az M2 vezetője és Hammer Ferenc médiakutató is.

Tavaly október 17-én a kuratóriumi elnökség nem kezdeményezte, hogy pályázat nélkül újrázhasson posztján az MTV-t négy éven át irányító Rudi Zoltán. Az első pályázat lejártával, február 12-én nem tudtak jelöltet állítani a három jelentkező közül. A második, április 2-án zárult menetben tizenhárman vették meg az induláshoz szükséges csomagot: közülük hatan adták be május 5-ig, a határidő lejártáig pályamunkájukat.

 

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás