hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új kommunikációs igazgató a BKV-nál

Székelyné Pásztor Erzsébet lett a BKV új kommunikációs igazgatója. A szakember az OMV-től érkezik, és egész pályája az energetikai szektorhoz köti, hasonlóan a közlekedési társaság új vezérigazgatójához.
hirdetés

Az OMV társasági kommunikációs menedzseri székét hagyta ott Székelyné Pásztor Erzsébet, a BKV új kommunikációs igazgatója. A szakember – Kocsis Istvánhoz, a közlekedési társaság augusztusban kinevezett új vezérigazgatójához hasonlóan – pályafutása nagy részét az energetikai szektorban töltötte.

A kommunikációs vezető dolgozott az egykori Szovjetunióban, egy gázvezeték-építés beruházásán, majd 25 évig a MOL-nál töltött be vezető pozíciókat, pr- és külkapcsolati igazgatóként, marketing pr igazgatóként és társasági kommunikációs vezetőként.

Később a Paksi Atomerőmű kommunikációs vezetője lett – abban az időszakban, amikor az erőmű vezérigazgatója Kocsis István, a BKV mostani első embere volt. Ezt követően a Bányavagyon-hasznosító Kht. kommunikációs és értékesítési menedzsere lett.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás