hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tudósítás Cannes-ból

Újabb magyar alkotás a rövidlistán

A Leo Burnett Secret Jewel című kampánya mellett - amely vasárnap került shortlistre - újabb magyar munka került közelebb a győzelemhez. A Ogilvy az outdoor kategóriában szerzett három rövidlistás helyet.

hirdetés

Hétfőn délelőtt hozták nyilvánosságra a Media Lions, az Outdoor Lions, a Radio és a Press Lions shortlist-eket. A magyar nevezések közül egyedül az Ogilvy néhány munkája jutott tovább, az outdoor kategóriában, a többibe leadott nevezések nem játszanak tovább.

A Cannes Lions zsűrije az Ogilvy & Mather budapesti irodájának három munkáját találta rövidlistára érdemesnek: a Mattel Matchbox márkájának készített Samuel&John, SturskycHutch, Batman&Robin című hirdetéseket. Elvileg tehát ezek a munkák kaphatnak még arany, ezüst, vagy bronz oroszlánt, bár a mezőny elég erős, összesen 183 munka jutott a legjobbak közé.

Kiosztották a Direct Lions és a Promo Lions díjakat Cannes-ban. Az előbbiben a legjobb alkotásnak járó Grand Prix-t, az Indiai JWT Mubai vehette át, a The Times of India című újságnak készített kampányával. A Promo Lions kategóriában az Egyesült Államokbeli BBDO New York nyert, az HBO-nak készített, Voyeur Integrated című munkájával.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés