hirdetés
hirdetés
hirdetés

Van programod csütörtök estére!!!

Óriási ingyenes reklámünnep lesz a margitszigeti Holdudvarban csütörtök este 8-tól. Leírjuk, nagyjából mire lehet számítani.

hirdetés

Csütörtök este semmiképpen se a Magyar Televízión 20.20 kor kezdődő Víziómúlt című műsort, a TV2-n 20.25-kor startoló Édes életet és még csak ne is az RTL-es Éjjel-nappal Budapest című műsort válasszátok.

Nincs értelme aznap este se színházba, se moziba, sem pedig vacsorázni menni.

Csütörtökön este, fél 9-kor kizárólóag a Margitszigetre érdemes kisétálni. Balzsamos tavaszi idő lesz, az ébredő természet részegítő illata megtölti a kellemesen párás levegőt. Talán még kicsit esik is, de az is jó. A szépen felújított szökőkútig tartó lejtős sétányon combizmukat nyújtó hobbifutók, viháncoló vizipólósok, kajla kutyák és vidám gazdáik jönnek majd szembe. A bokros résznél, a padokon szerelmesek göndör kacagása töri meg a csendet, és mire épp elvesznénk saját emlékeinkben, már oda is értünk a Holdudvarba. Ott lesz a mesejó díjkiosztó.

Program

Este 8-tól fél 9-ig gyülekezés, beszélgetések

Fél 9-kor a hoszteszek megkérik az előtérben álldogálókat, hogy foglaljanak helyet.

8.30-kor elkezdődik a díjátadó

A műsort Jivens O. Breewenses, a híres külföldi tudós vezeti, akit a Betondzsungel ösvényein című sorozatból ismerhet a hazai közönség. A híresség magyar hangja: Kistamás László lesz.

A díjátadó hosszú, hiszen húsz kategóriában adunk át díjakat. Hogy mégse legyen unalmas, időnként tréfarépát adunk. Nem beszélve a rengeteg díjról,

A díjátadók egyik rendezvénybetegsége, hogy a boldog díjtulajdonosok kimennek a pulthoz inni. Ez részben értehető, de mégis arra kérünk mindenkit, várja meg a végét. A Kreatív korábbi munkatársa, Varga Márton, aki most a Cafénál dolgozik, csinált két videót, ami erre a problémára hívja fel a figyelemet. 

Erkölcsi videók

A BULI a díjátadó után még intenzívebb lesz, mert akkor már nem kell székeken ülni és lehet hangosabban is beszélgetni. A partit Mazda támogatja, ezért lesznek olyan programok is, amik egyébként nem szokták színesíteni a Hipnózis buliját. Bemutatjuk például az üvegbeton feltalálóját, Losonczi Áront, lesznek régi és új Mazdák és mindenféle jó nyeremény és móka. 

Csütörtökön lesz a Young Lions előválogató esemény is és este 10-re derül ki, hogy melyik ifjú kreatívcsapat mehet Cannes-ba a Young Lions versenyre,

Kedves fiatal kreatívok, a verseny után semmiképp se menjetek haza! Várunk szeretettel minden oroszlános versenyzőt a Holdudvarban. A nyertes duót a Kreatív szerkesztősége meghívja néhány italra.

Hipnózis reklámverseny SHORTLIST itt >>>

Facebook event itt >>>

Alább pedig a fulloska meghívó

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés