hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vége Tölgyessy Péter közéleti műsorának

Nem egyezett bele Tölgyessy Péter, hogy egy Fideszhez közel álló elemzővel együtt vezesse műsorát, ezért a Magyar Rádió vezetése a közéleti műsor beszüntetése mellett döntött – írja a Hírszerző.

hirdetés

Megszűnik Tölgyessy Péter közéleti műsora a Magyar Rádióban – írja a Hírszerző. A portál információi szerint az erről szóló döntést pénteken közölte az érintettel Gazsó L. Ferenc, a Kossuth Rádió főszerkesztője.

Tölgyessy nemet mondott ugyanis Gazsó L.-nek a műsor folytatásának feltételéül szánt követelésére, amely szerint egy Fidesz-közeli elemzővel, Lánczi Andrással párban kellett volna folytatnia műsorát, így eltűnik a Kossuth Rádióból.

Tölgyessy távozásáról a hallgatók hivatalosan hétfőn, a Kossuth Rádió 180 perc című műsorából értesülhettek. Korábban ennek a műsornak a részeként jelentkezett Tölgyessy Péter is elemzéseivel.

A Hírszerző úgy tudja, hogy korábban Gyurcsány Ferenc környezetében is elégedetlenek voltak Tölgyessy műsorával, akárcsak most Orbán Viktoréban, igyekeztek is nyomást gyakorolni Such György volt rádióelnökre, hogy Tölgyessy egy Gyurcsánnyal szimpatizáló politológussal párban folytassa műsorát. „Annak idején Such visszautasította Gyurcsányék nyomásgyakorlását, a Rádió jelenlegi vezetése a jelek szerint másképp viszonyult az intézmény önállóságához” – fogalmaz a portál.

(forrás: Hírszerző)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés