hirdetés
hirdetés
hirdetés

Viasat3 - regionális vezető lett a programigazgató

Regionális programigazgatóként folytatja pályafutását január 1-től Hámori Barbara, aki kinevezése előtt a Viasat3 programigazgatója volt. A szakember a csatorna tulajdonosánál, a Modern Times Group-nál (MTG) látja el több televízió szakmai vezetését.
hirdetés
Az MTG-n belül a magyarországi Viasat3, a január 28-án induló TV6, a bolgár Diema és a szlovén TV3 csatornák szakmai irányításáért felel Hámori Barbara. A szakember korábban a Viasat3 programigazgatója volt, a pozíciót 2003 óta töltötte be.

A Viasat3 nem nevez ki vezetőt a megüresedett posztra, a feladatok egy részét Török Péter programkutató viszi tovább program menedzseri beosztásban. Hámori Barbara továbbra is személyesen felügyeli a magyarországi csatornák munkáját, különös tekintettel a saját gyártású műsorokra.

Újdonság a Viasat3-nál, hogy bővült a csatorna menedzsmentje, Molnár András üzletfejlesztési vezető pozíciója megtartásával a disztribúciós területet képviseli a cég vezetésében.

A Viasat3-tól egyelőre nem tudtuk meg, hogy ki lesz a februárban távozó Papp Gábor marketingigazgató utódja.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás