hirdetés
hirdetés

Vodás ingyentelefon a Sziget-hetijegyeseknek

2010-07-19

Ingyenes és kedvezőbb árú készülékekkel, valamint olcsó szigetes tarifával készül a Vodafone a fesztiválra, és percalapú mobilfizetéses jegy is lesz.

A Sziget-főtámogató Vodafone kifejezetten a fesztivál látogatóinak szánt ajánlattal állt elő: a Szigetfone ingyenes és kedvezőbb árú készülékeket, valamint olcsó szigetes tarifát ígér. A Sziget-hetijegyesek 2000 forintért kaphatnak majd egy 2000 forinttal feltöltött készüléket, a Vodafone saját, 248-as típusú telefonját, a napijegyesek pedig 4000 forintért vásárolhatják meg ugyanezt. Húszezerért a Vodafone 736-ost is lehet választani, harmincezerért pedig az androidos 845-öst. A készülékekhez a Vitamax Sziget nevű tarifa jár, ami csoporton belül – azaz azok között, akik szintén erre a tarifára fizettek elő – 10 forintos percdíjat jelent. Külföldiek is megvásárolhatják a telefonokat, nekik 100 forintos roamingdíjat és 30 forintos sms-t biztosít a cég. A Vitamax Sziget tarifa év végéig marad meg garantáltan, a 100/30 forintos roaming augusztus végéig működik majd. 



Az idei Szigetre mobilfizetéses jeggyel is be tudnak majd jutni a Vodafone-előfizetők, ami percalapon számlázódik majd. Így főműsoridőben, 18-23 óra között 70 forintba kerül majd egy perc benntartózkodás, azon kívül 35 forintba. A napijegy árán túl nem ketyeg a számla, azaz ha valaki tovább bent marad a tervezettnél, 13 500 forintot kell majd fizetnie (12 000 a napijegy, és 1500 a szolgáltatás díja, de csak azoknak, akik elérik a tizenkétezres határt - a többiek csak a percdíjat fizetik). A Vodafone ingyenes információs sms-t is biztosít majd a fesztiválozóknak.

A Szigeten is működni fog a Balaton Soundon már alkalmazott kártyás fizetési rendszer: egy ingyen kapott kártyára a fesztivál területén több ponton lehet pénzt feltölteni, majd a kártyát elég a pultoknál elhelyezett terminálokhoz érinteni a fizetéshez. A Sziget VIP-részlegében kizárólag csak kártyával lehet majd vásárolni, a többi vendéglátó egységben a készpénzes fizetés mellett működik majd ez a lehetőség.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés