hirdetés
hirdetés

Két új vezető az Akció 360-nál

2011-01-31

Misinszki Ákos és Nyéki Attila az Akció 360-nál folytatja pályafutását. Mindkét szakember a Conness Communication többségi tulajdonosa volt, a cégek most összeolvadnak. 

Az Akció 360 reklámügynökség tulajdonosa, a Baldaszti&Partners megállapodást kötött a Conness Communication többségi tulajdonosaival, Misinszki Ákossal és Nyéki Attilával. A Conness beolvad az Akció 360 csoportba, ahol a két szakember február 1-jétől operatív ügyvezetőként illetve kreatívigazgatóként dolgozik tovább.

Misinszki Ákos 1997-ben került a reklámszakmába, 2009-ig a Publicis ügyfélkapcsolati igazgatója és a Publicis Dialog ügyvezetője volt.

Nyéki Attila
Nyéki Attila 1992-ben szövegíróként kezdte a Lintasban, majd dolgozott a Young & Rubicam Budapestnél és a PMS Y&R-nál Amszterdamban. Ezután kreatívigazgató lett a Teamben, stratégiai és kreatívtanácsadó a Pennében, kreatívigazgató az Edisonnál, a Conness előtt pedig 2009 nyaráig a Grey-nél dolgozott.

Az Akciótól novemberben távozott Horváth Attila kreatívigazgató, aki az Aldit magával vitte és egy új ügynökséget alapított. Az Akciónál augusztusban kezdődött a nagy átalakulás, amikor az éppen húszéves, Akció-Nxs-ként ismert ügynökségi csoportot eladták Baldaszti Péter üzletembernek, aki a Raspberry és a Büro1012 nevű online és mobilkommunikációs vállalkozásait integrálta a cégcsoportba.

Szintén a Conness tagja volt Baráth Péter, aki tavaly év végén visszatért az ügynökségi oldalra, és a DDB újonnan létrehozott ügyvezető igazgató-helyettesi posztját foglalta el.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés