hirdetés
hirdetés

MT - változás a vezetésben

2007-09-27
Közös megegyezéssel távozik a Magyar Telekom (MT) vezérigazgató-helyettese, Tankó Zoltán. Utódja a Cisco Systems-től, az adriai régióért és Magyarországért felelős regionális igazgatói posztról érkezik a vállalathoz.
Papp Istvánt október 16-i hatállyal nevezik ki az MT vezérigazgató-helyettesévé, és megbízzák az üzleti szolgáltatások üzletág, a T-Systems vezetésével. A szakember ezzel együtt a vállalat ügyvezető bizottságának tagja lesz.

Az üzletág eddigi vezetője, Tankó Zoltán vezérigazgató-helyettes közös megegyezéssel október közepén távozik az MT-nél betöltött pozíciójából. Tankó Zoltán 11 évig dolgozott a vállalatnál, tervei szerint más területen hasznosítja majd tapasztalatait.

Papp István 1996-tól az Anixter Distribution Magyarország kereskedelmi vezetője, majd regionális értékesítési vezetője volt. 1999-ben csatlakozott a Cisco Systems Magyarországhoz, ahol az elmúlt nyolc évben számos vezetői posztot töltött be a vállalatnál: irányította a nagyvállalati, szolgáltatói, kormányzati, kis- és középvállalati, valamint partnerkapcsolati üzletágak tevékenységét. 2005 augusztusától a nyolc országot - Albánia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Macedónia, Montenegró, Szerbia, Szlovénia és Magyarország - átfogó régió vezetésével bízták meg, azóta a Cisco Systems Adriai régióért és Magyarországért felelős regionális igazgatója volt.

Mint a Kreatív Online megtudta, Papp István helyére Kovács Viktort nevezik ki. A szakember nem új a Ciscónál, ugyanis 2005 novemberében csatlakozott a céghez, ahol előbb a magyarországi távközlési szolgáltatói üzletágat vezette, majd a Cisco szolgáltatói üzletágának közép-kelet európai vezetőjeként dolgozott. Kovács Viktor október 1-jétől tölti be új pozícióját.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés