hirdetés
hirdetés
hirdetés

Reneszánsz Programiroda - új vezetőt neveztek ki

Az oktatási és kulturális miniszter kinevezte a Hungarofest Rendezvényszervező Kht-n belül működő Reneszánsz Programiroda új vezetőjét. Mint ismert, a posztról februárban mondott le Thuróczy Zoltán, az átmeneti időszakban a feladatokért a kht. vezetője felelt.
hirdetés
Gárdos Bernadettet, a Budapesti Fesztiválváros programmenedzserét nevezték ki a Hungarofesten belül működő Reneszánsz Programiroda vezetői posztjára. A szakember március 1-jétől felel a januárban indult évad operatív koordinálásáért.

Mint ismert a posztról februárban mondott le váratlanul Thuróczy Zoltán, aki távozását családi okokkal magyarázta. Az átmeneti időszakban a programsorozatot Rubovszky Ritára, a Hungarofest vezetőjére bízták.

Gárdos Bernadett korábban több külföldi magyar kulturális évad szervezésében vett részt. Programvezetőként, illetve szakmai programigazgatóként dolgozott az olaszországi, valamint a hollandiai és az oroszországi magyar kulturális évadokban.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás